Informatie over clicklijsten

ClicklijstWinkel levert een uitgebreid assortiment topkwaliteit kliklijsten en posterhouders, uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd.

Een clicklijst of kliklijst, de naam zegt het eigenlijk al, is een soort fotolijst die gemakkelijk open en dicht te klikken is. Deze lijsten worden veel gebruikt in winkels, bedrijven, showrooms en bij organisaties die snel en eenvoudig informatie of reclame willen presenteren.

De lijsten zijn voorzien van een anti-reflectie folie, zodat de informatie beschermd is tegen vocht, vuil en beschadigingen. Bovendien wordt de leesbaarheid vergroot doordat de folie weerspiegelingen voorkomt.

kliklijst 1
kliklijst 2

De clicklijsten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Van A6 tot A0 formaat en van B2 tot B0 formaat, in een profielbreedte van 14 mm tot 35 mm, in zwart of zilverkleurig. Door gebruik te maken van de selectiemogelijkheid kiest u altijd de juiste lijst.

Wanneer u kiest voor een LED-bord wordt uw poster of reclameboodschap nog opvallender gepresenteerd. Deze lijsten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium (zilver geanodiseerd) en voorzien van LED-verlichting, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar.

ledbord

Voor de meeste lijsten hanteert ClicklijstWinkel staffelprijzen: hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Nog meer besparen kan met de speciale voordeelbundels.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest